Bana

Banan, som är ritad av Ingmar Eriksson, invigdes 1992 och har på kort tid utvecklats till en bana av hög klass, och som hela tiden förbättras. Snabba och ärliga greener har alltid varit vårt adelsmärke.

Banan mäter 5.604 från tee 56 och 4.682 från tee 47. Vår bana har grästee på samtliga hål och stora greener. Detta innebär att stora möjligheter finns till alternativa flaggplaceringar. Förutom tee 47 & 56 kan man spela från tee 42, 52 och 59.

Vi arbetar ständigt med att höja kvaliteten på vår anläggning. 2017 genomförde vi stor tee-renovering och 2019 skapades det nya 47 teer på vissa hål. Vi har även utökat vissa dammar för att öka våra vattenresurser. Vi har anlagt en ny puttinggreen och bygger targetgreener på rangen, för att ge medlemmar och gäster ännu bättre träningsmöjligheter!

Vi hälsar alla kategorier av golfare välkomna till vår fina anläggning. Med sitt seasideläge har Trummenäs GK blivit en mycket uppskattad golfbana för gäster från både när och fjärran.

Vi erbjuder golf på två banor, dels en 18-håls park/seasidebana, dels en 18-håls korthålsbana. Havet är synligt från alla hålen på 18-hålsbanan, en bana av hög klass som hela tiden förbättras.

Korthålsbanan är tillgänglig enligt Pay and Play, där alla som är intresserade av golf är välkomna oavsett förkunskaper.

Sedan 2019 kan vi också kan erbjuda Footgolf, dvs fotbollsgolf. Banan för detta är anlagd parallellt med korthålsbanan och går över 18 hål. Här spelades redan under sommaren 2019 SM-kval i footgolf.

Klubbens geografiska läge i skärgården utanför Karlskrona i Blekinge medger golf i stort sett året runt. Skärgårdsmiljön påverkar också banan - sällan regn och ofta sol och vind.

Vi kan erbjuda utmärkta träningsmöjligheter med en vidsträckt drivingrange, grästee, 17 mattor med avstånd till alla mål samt sex stycken under tak. Till detta kommer ett varierat inspelsområde för egna bollar.

Vi kan arrangera kompletta gruppaktiviteter med träning, golftävling, mat i vår restaurang och boende hos någon av våra samarbetspartners. Vänd er till vår klubbchef på klubbchef@trummenasgk.se  så syr vi ihop det som passar er bäst.