Börja spela golf

Nybörjare på Trummenäs Golfklubb.

Välkomen att börja spela golf hos oss på Trummenäs!
Vi har många olika alternativ på nybörjarutbildningar. Om ni är intresserade kontakta vår golfpro Björn Hansson på mail, pro@trummenasgk.se alt på telefon 0708-121791

Vi erbjuder medlemskap på olika nivåer, med förhoppning om att något skall passa just dig.

Oavsett om du vill elitsatsa på din golfkarriär eller sällskapsspela med dina golfvänner så är golf något du gör för att ha kul, och därför vill vi att ditt medlemskap skall passa just dig. Vi erbjuder olika medlemsformer både på den variationsrika 18-hålsbanan och den utmanande 9-hålsbanan. Mer om vad som ingår i våra olika medlemsformer kan du läsa nedan.

Utöver detta, har du även tillgång till vår stora rymliga driving range med högklassiga bollar, ett klubbhus med en restaurang, en av Sveriges bästa Golfshopar samt personal som alltid är trevlig och serviceminded – vi är här för din skull

Hur blir jag medlem i Trummenäs GK!

För junior och studerande senior krävs ingen spelrätt. Medlemsansökan enligt nedan.

För senior krävs spelrätt och årsavgift. Spelrätten skaffar du genom att köpa en spelrätt av någon kompis som är medlem, på klubbens annonssida för spelrätter eller via klubbens kansli. Enligt nuvarande stadgar får det finnas 1280 spelrätter. Överlåtelsehandlingar hittar du på länken nedan. Vid ditt inträde i klubben erhåller du en spelrätt.

Länk till köp & sälj spelrätter

För nybörjare som går Grönt-Kort utbildning finns specialerbjudande om du efter avslutad utbildning skaffar spelrätt.

Medlemsavgifter 2017

• Knattar t.o.m 12 år: 0 kr.
  • Juniorer 13 - 14 år: 1000 kr.
  • Juniorer 15 - 18 år: 1900 kr.
  • Juniorer 19 - 21 år: 2200 kr.
  • Heltidsstuderande seniorer 22 - 29 år: 2800 kr (studentintyg krävs).
  • Senior 4900 kr. Spelrätt krävs.
  • Aktivitetsavgift per seniormedlem: 400 kr
  • Passiv medlem 1000 kr. 2 fria rundor ingår.

Familjepaket: 2 fullvärdiga seniorer + juniorer betalar max 12000 kr/år. (Aktivitetsavgift tillkommer för seniorer).

För uppdelning av betalning rekommenderas golfkortet "More Golf" .

Aktivitetsavgiften återbetalas i form av en greenfeebiljett, en lunch och en fika vid en av klubben anordnade städdagar.

Klicka på länken nedan och fyll i ansökan, maila eller kom in med den till oss.