Introduktionskort

Innehavare av kort från NGU, SGF, GAF, SGA samt PGA har möjlighet att besöka vår anläggning i studiesyfte inkl. fritt spel på våra bana. För att erhålla denna möjlighet måste kortinnehavaren genom telefon eller e-post anmäla sitt besök till klubben minst två dagar före spel. Utan föranmälan får inte introduktionskort användas. Kortet ska kunna visas upp på plats.

Innehavare av introduktionskort utfärdade av NGU, GAF  och SGF skall kontakta kansliet tfn 0455-360505, e-post: kansli@trummenasgk.se

Innehavare av SGA-kort skall kontakta Head Greenkeeper Fredrik Karlsson på e-post: bana@trummenasgk.se.

Innehavare av PGA-kort skall kontakta Head Pro Björn Hansson e-post: pro@trummenasgk.se

Varje kortinnehavare kan utnyttja sitt kort en gång per säsong.

Introduktionskorten kan inte användas i samband med deltagande i av klubben utlyst tävling.

BGF-Kortsinnehavare behöver inte ringa dagen innan. Övriga instruktioner gäller!