Footgolf-SM

Svenska mästerskapen i footgolf 2019 spelas den 1–2 juli på Hinton Golf Club – Sofiedal, som en del av Riksidrottsförbundets SM-vecka i Malmö. Är du född 2003 eller tidigare har du chansen att kvalificera till svenska mästerskapen i footgolf. Footgolf-SM är öppet för alla som är medlemmar i en RF-ansluten förening och alltså inte bara för golfspelare.

Trummenäs GK kommer att stå som värd för en av kvaltävlingarna den 8 juni.

Dam- och Herrklass (minimum 8 spelare i varje klass). Blir antalet anmälda för lågt och tävlingen ställs in meddelas detta senast kl. 13:00 den 7 juni.

Samling vid Trummenäs Golfshop kl. 09:30

Starttid 10:00 - kanonstart där alla går ut på olika hål.

Startavgiften är 150 kronor och betalas på plats i receptionen. Fotbollar finns att hyra på plats.

Läs gärna tävlingsreglerna innan start:

Tävlingsvillkor kvalificering - individuellt

Tävlingsvillkor Footgolf-SM: Individuellt

Regler Footgolf-SM

Här nedan kan du anmäla dig till SM-kvalet i Footgolf på Trummenäs GK den 8 juni. Sista anmälningsdag är den 7 juni kl. 12:00.

Varmt välkommen!