Damernas Vårårsmöte 2019

Vilken lyckad kväll!

Det blev inte rekord, men väldigt nära. 77 damer totalt var det nämligen som samlades i klubbens restaurang igår kväll för vårårsmöte med mannekänguppvisning. Det blev en flygande "mjukstart" för Mårten och hans gäng i restaurangen som kvällen till ära dukade upp en riktigt härlig buffé av charkuterier och andra godsaker. Damkommitténs ordförande Margaretha Sparre höll proffsigt i kvällen och hade bjudit in både Eva Axelsson som representant för klubbens styrelse och Joel Uvebrant och Hampus Karlsson från banteamet som alla pratade om vad som händer både i klubben och på banan. Samtliga deltagare i damkommittén ställde sedan upp som mannekänger för att visa shopens klädnyheter för våren. 

Det såldes lotter under kvällen och det var många damer som gick hem som glada vinnare med priser i händerna.

Blir det lika många spelare på damgolfen som det var deltagare under kvällens vårårsmöte, så kommer damgolfen på Trummenäs att bli något i hästväg.

Är du av någon anledning inte med i denna härliga gemenskap idag, se till att komma med! För att citera det Joel sa i sitt fina tacktal under kvällen: "Damerna på Trummenäs är fantastiska!"