Trummenäs GK - där vi gör det tillsammans!

Som ni vet brukar man ju säga: Tillsammans är vi starka!

Det är dags för oss medlemmar på Trummenäs GK att visa att just det ordspråket stämmer in alldeles utmärkt på oss.

Det är nämligen dags att sluta upp för en städ- och arbetsdag där vi med gemensamma krafter förbereder vår golfbana för säsongen. Allt för att den ska vara så fin som möjligt för oss alla att spela på. Det blir en riktigt trevlig förmiddag där vi rensar diken, krattar/räfsar bort grenar som fallit ner på banan och målar utemöbler, bänkar och pliktområdesmarkeringar. Då vädret kan vara lite lynnigt kommer Joel att förbereda i maskinhallen så att de som hjälper till att måla kan hålla till där.

Klubben bjuder självklart alla som hjälper till på kaffe och grillad korv.

Så leta fram dina väl använda arbetshandskar, de där byxorna i garderoben som du kanske tänkt slänga så länge, men som du försvarat med att "de kan jag ha om jag ska måla någongång" och leta fram krattan i garaget.

Låt oss ha en riktigt härlig förmiddag tillsammans!

När träffas vi?:   Lördagen den 9 mars

Var träffas vi?:   Klockan 9:00 - 12:00

Var samlas vi?:  Uppe vid verkstaden

Låt oss slå rekord i år och samla så många som bara möjligt, ung som gammal!

Det är tillsammans vi gör det!

Varmt välkomna!