Är du den drivna, hungriga krögare vi söker?

Vi är en golfklubb med höga ambitioner och vi söker nu en krögare till vår fina restaurang för nästa säsong.

För en driven och ambitiös krögare är Trummenäs Café & Bistro en potentiell guldklimp. Varje år spelas det ca 30 000 golfrundor av personer som alla behöver mat. Dessutom är vår vackra halvö mitt ute i skärgården en väldigt attraktiv plats att bo på. Det byggs nya villor i parti och minut runt golfanläggningen, idag bor det drygt 1 000 personer på udden och fler är på väg. Och om det inte räcker finns det 350 sommarstugor i området och en fyrstjärnig camping 300 meter från restaurangen med ca 14 000 gästnätter per år.  

Restaurangen ligger vackert med en uteplats i söderläge med havsutsikt. Vi har en vision om hur restaurangen skulle bli en central samlingsplats för hela Trummenäs och dessutom kunna ge våra medlemmar och gäster den upplevelse vi tycker att de förtjänar.

Restaurangen erbjuder stora möjligheter för någon som har ett entreprenöriellt sinnelag: företagsevent, barnkalas med footgolf, trubadurkvällar, grillkvällar, pubkvällar, kvällsmats-catering till de stressade småbarnsföräldrarna i området etc. Fantasin är det som sätter gränsen.

Om du är intresserad träffas vi gärna för att berätta mer om vår vision och för att lyssna på dina idéer om hur visionen kan bli verklighet.  Kontakta Maria Nilsson, tel 0734-238803, eller Christina Svensson, mail tinnissen@hotmail.com

 

Välkommen till oss på Trummenäs GK!

 

 

Kommentarer

Fler artiklar