Finbesök på klubben

Ledningen för Kultur/Fritid i Karlskrona kommun besökte i veckan klubben. Tillsammans med de andra golfklubbarna i Karlskrona, Nicklastorp GK och Carlskrona GK hade klubben bjudit in de ansvariga för att kunna presentera golfen och därmed öka kunskapen om vår verksamhet. Fokus kring presentationerna handlade främst om golfens bidrag till folkhälsan och turismens utveckling.

Några siffror som presenterades

• Det finns ca 3000 golfmedlemmar i Karlskrona. Det innebär att vi tillsammans är en av kommunens absolut största sporter.
  • Vi har tillsammans runt 15 000 greenfee gäster på våra banor under ett år. Vilket innebär att golfbanorna är en viktigt turismdragare för kommunen.
  • Alla golfklubbarna i Karlskrona arbetar hårt för att medverka i den ekologiska omställningen.

Alla dom som medverkade under kvällen var nöjda med samtalen och kommer därför att hålla kontakten för att fortsätta diskussionerna.

Här prövar ledningen för Kultur/Fritid på golf under ledning av vår egen Selma Rasmusen.