Hej alla blivande Golfvärdar!

Det är nu vi behöver just Dig som golfvärd på banan!

Säsongen har dragit igång och snart kommer våra greenfee gäster. Då är det viktigt att vi som medlemmar syns runt banan och välkomnar dem. Ett bra sätt som vi använt på Trummenäs GK under några år är "Golfvärdar" vilket är ett uppskattat inslag både av gäster och av medlemmar.

Vårat uppdrag sträcker sig från början av maj, under lördagar och söndagar och vi finns på banan till början av augusti. Det kan även tillkomma extra dagar under högsäsong.

Anmäl ditt intresse och gärna datum när du/ni kan ställa upp till eva.axelsson@karlskrona.se eller ase.hamn@orbitone.se. Vi gör sedan en sammanställning och återkopplar till dig så snart det är klart.

Vad betyder uppdraget "Golfvärd" då, vad gör man? Jo, man finns tillgänglig ute på banan mellan kl. 08:00 - 12:00, under lördagar och söndagar. (andra dagar kan förekomma under högsäsong) Kolla gärna bokningsläget dagen innan det är din tur. Det finns en utförligare arbetsbeskrivning i shopen samt en namnbricka vi gärna vill att ni bär. Det är en stor fördel att vara två personer vid varje tillfälle, då en kan köra runt och stämma av läget på banan.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Hälsningar Eva och Åse