Äntligen är det dags för Trummenäsveckan!

Du har väl inte missat att anmäla dig till veckans alla olika tävlingar?

Nu på Söndag 15 juli går starten för Trummenäsveckan och i år är den första tävlingen en klassisk Greensome, "Äkta Makar", sponsrad av Golfstore Shopen och Trydes Mat. I tillägg är det också en kul sidotävling denna dagen.

Meterologerna har lovat växlande molnighet och 26 grader varmt, så det blir en riktigt härlig dag på banan.

Det är vid dagens datum 60 lag anmälda och vi ser så klart fram emot ännu fler.

Tvätta klubborna, vässa peggen och fyll bagen med bollar.

NU KÖR VI!

GREENSOME
En rolig variant av foursome.

SPELET
Båda spelarna slår ut från varje tee och paret väljer sedan vilken boll de vill fortsätta spela med. Den som inte slog det valda slaget från tee spelar andra slaget och därefter fortsätter spelet på samma sätt som i foursome. Kom bara ihåg att spela i rätt ordning, vartannat slag, efter det att ni valt bästa boll. Eftersom man har två chanser på utslaget, brukar scorerna kunna bli riktigt låga.