Hoglands Cup Bästboll

Det var 110 anmälda lag till torsdagens tävling i spelformen bästboll som sponsrades av klädbutiken Hoglands.

Trots att det inte var klarblå himmel denna dagen var det väldigt varmt och den lilla bris som fläktade till och från var därför mycket välkommen.

Det var bra tempo på banan under hela dagen och det bjöds på deltävling i form av närmast hål på 2 platser, hål 6 och hål 16. 

Gästande spelare öste beröm över hur fin vår bana är trots torkan och imponerades av de snabba greenerna.

En stor eloge till Joel och banteamet!

Finbesök på banan

Trummenäs hade dessutom riktigt fint spelfrämmande på banan den här dagen!

I startfältet kunde vi nämligen se spelare som är mer kända genom en annan sport än golfen; fotbollsspelaren och mittfältaren Viktor Claesson och f.d fotbollsspelaren och tränaren Peter "Kuno" Johansson.

Viktor, som är född i Värnamo och numera bosatt i Ryssland där han spelar för Krasnodar, har precis kommit hem efter succé med det svenska landslaget i VM.

Då han har viss anknytning till Trummenäs anmälde han sig till torsdagens tävling tillsammans med vännen Thomas Cederkrantz. De blev lyckligt lottade att gå i boll med Peter "Kuno" Johansson och Bobo Gustavsson vilket blev en riktig lyckträff då Peter, som tidigare sportchef i Östers IF och också tidigare tränare i IFK Värnamo, tränat just Viktor när han spelade hemma i Värnamo.

Två fantastiska fotbollsprofiler som valt att ställa upp i en golftävling på Trummenäs och på så vis möts igen. 

På bilden ovan ser ni från vänster; Thomas Cedercrantz, Viktor Claesson, Peter Kuno Johansson, dagens starter Olle Karlsson och Bobo Gustavsson.

Kommentarer