Johan Bjerngren blir ny klubbchef.

Johan Bjerngren blir ny klubbchef

- Det ska bli en spännande utmaning att bli en del av Trummenäs fortsatta resa, kommenterar Johan Bjerngren att styrelsen anställt honom som ny klubbchef.

Johan var en av 19 sökande till tjänsten och efter ett omfattande rekryteringsarbete så beslöt styrelsen sig för att anställa Johan. Johan kommer närmast från uppdraget som klubbchef för Ronneby GK där han varit i olika roller sedan 2005. Han är utbildad och har jobbat som PRO innan han klev över till klubbchefsjobbet i Ronneby.

Innan tiden i Ronneby har Johan både jobbat på Trummenäs och Nicklastorp som assisterande PRO.

Startdatum för anställningen är ännu inte fullständigt klart varför vi återkommer med den informationen så fort det blir klart. Det kommer dessutom en mera omfattande intervju på hemsidan.

- Vi är glada över det stora intresset för jobbet som klubbchef hos oss och är mycket nöjda med att vi kan presentera Johan som den gick som starkast ut ur konkurrensen om jobbet. Det är en stark rekrytering som kommer att bli viktig i Trummenäs utveckling, säger Mats Johansson, ordförande i Trummenäs GK och hälsar Johan välkommen till klubben.