Trummenäs Klubbmästare

I strålande sol och härlig sommarvärme gav sig spelarna ut för att fightas i Trummenäs Klubbmästerskap. 55 spelare var anmälda till start och det spelades 6 olika klasser för herrarna och 3 för damerna. Herrklassen fick dessutom ge sig ut 2 varv på banan.

På damsidan blev det ganska snabbt klart vem som skulle sluta som segrare då vi har en fantastisk juniortjej i klubben som är svår att rå på, men på herrsidan blev det inte alls lika enkelt. Det blev istället väldigt spännande och avgjordes egentligen inte förrän på de allra sista hålen.

Trummenäs Klubbmästare på damsidan heter SELMA RASMUSSEN. Med fina 76 slag totalt kammade hon enkelt hem vinsten och kan nu glädja sig åt en alldeles egen parkeringsplats utanför klubben. En självklar plats för moppen kanske??  :-)   Stort grattis!

Vinnare i herrklassen efter 2 mycket spännande varv blev till slut MARTIN OWESSON. Med 77 slag på första varvet och banans par 72 på andra varvet vann han på totalt 149 slag, bara 2 slag före tvåan Peter Arkeklint. Stort grattis Martin!

Här är de duktiga klubbmästarna i resterande klasser:

Damer 40 Anna Olgrim 95 slag
Damer 60 Ann-Heléne Andersson efter särspel
Herrar 40 Martin Owesson 149 slag (två varv)
Herrar 50 Stefan Andersson 83 slag
Herrar 60 Lars Johansson 82 slag
Herrar 70 Bo Johannesson 87 slag
Herrar 75 Benny Ohlsson efter särspel

ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA!

Vill också passa på att påminna om klubbens medlemsscramble nästa helg. En spännande tävling där du anmäler dig individuellt och sedan lottas in i ett lag. Missa inte den!