Månadens Medlem

Ålder: 39 år
HCP: 28,1
Yrke/sysselsättning: Verksamhetschef & Säkerhetsskyddschef på Karlshamns Kommun

Jag är sambo och har två barn. Tillsammans med 2 katter bor vi alla på Solhemsvägen på Trummenäs. Vi flyttade hit för 10 år sedan och trivs jättebra. Jag sitter också i styrelsen för Trummenäs GK.

• Hur länge har du spelat golf?

Jag har spelat golf i två olika omgångar med flera år emellan. Första omgången spelade jag i cirka 2 år men slutade pga en arbetsskada som inte gjorde det möjligt att spela på en längre tid. Jag återtog mitt golfspelande för ca 4 år sedan.

• Vad var det som gjorde att du började spela golf?

Min dåvarande kollega ville ha med mig när han skulle gå kurs för grönt kort. Jag gillar tävlingen mot mig själv, de härliga pratstunderna med spelsällskapet och de många gånger man faktiskt kollar sig omkring och bara förundras över hur vackert det är på en golfbana. Det är en stund utan telefoner och datorer som skapar hjärnro som jag tror att väldigt många behöver.

• Utövar du andra sporter?

Det blir flera raska promenader samt lite joggingturer och styrketräning varje vecka.

• Vad är det du uppskattar mest med golfen?

Den sociala biten och sedan den där känslan av en riktigt bra runda, ni vet den där när allt bara fungerar. Den känslan är svårslagen! Tyvärr är väl frustrationen när det inte går så bra lika stor.  :-)

• Varför valde du Trummenäs Golfklubb som just Din hemmaklubb?

Jag tog mitt gröna kort här och nu bor jag så att jag nästan ser golfbanan från huset. Det är en oerhört vacker bana och jag är stolt över att tillhöra Trummenäs Golfklubb.

• Vad är den största utmaningen i ditt golfspel?

Utmaningarna är många men närspelet kring greenen är helt klart svårast.

• Vad är ditt mål med golfen?

Målet är att spela lite mer golf så att jag blir stabilare i mitt spel.

• Vad är ditt absolut bästa golfminne?

Jag har svårt att välja ett bästa minne bland många.

5 snabba:

(fet stil markerar vad som föredras av nedan alternativ)

Driver Putter
Tävling Sällskapsspel