Medlemsvård

Även om oktober brukar vara en fin golfmånad så börjar det bli dags att avrunda verksamhetsåret. I fredags spelade vi en Medlemsscramble och en Tack golf för våra ideela och igår 4 oktober samlade vi ett 20 tal av våra nya medlemmar under 2020 för en trivsam och lättsam tävling. Syftet var framför allt att göra något för nya medlemmar så dem känner sig välkomna i klubben samt skapa ett ansikte på personal och personer från styrelsen. Ett bra tillfälle att ställa lite frågor samt komma med feedback till oss. 

Några gjorde sin första tävling och vi var alla överens om att detta är en aktivitet som vi skulle kunna bli bättre på och genomföra löpande under säsongen. Vi håller just nu på med utvärdering av den befintliga säsong och vi tar detta med oss till kommande säsong. 

Trots att syftet i första hand var att skapa ett trivsamt tillfälle att träffas så spelades en liten tävling och platserna 1-3 har ett litet pris att hämta ut i shopen. Priserna finns tillgängliga att hämta kommande helg då öppentiderna nu är lite begränsade. 

Resultatlista 

Med vänlig hälsning 

Styrelse & Personal 

Kommentarer