Sammanfattning Höstårsmötet

Padelbanor, budget, planer och val på årsmötet Trummenäs GK

Byggandet av tre padelbanor på klubben var den största nyheten som presenterades på höst-årsmötet den 16 oktober. Banor som kommer att öka attraktiviteten för klubben och hela Trummenäs.

Årsmötet som besöktes av 75 medlemmar gick i långa stycken i enighetens tecken. Budget, verksamhetsplan och avgifter fastställdes. Här införs nu en del nyheter inom avgifterna. From 2020 införs ett förmånligt introduktionsmedlemskap för alla nya medlemmar i klubben. Under detta första år behöver dessutom nya spelare inte lösa spelrätt. Syftet är att sänka tröskeln in i golfen och att fler tar chansen att bli medlemmar i Trummenäs GK. De ordinarie medlemsavgifterna förändras i stort inte.

Byggandet av padelbanorna startar omgående. Banorna blir verklighet genom ett samarbete mellan klubben och företaget Trummenäs Padelcenter som ägs av tre entreprenörer från Växjö som alla är sommarboende på Trummenäs. Just nu förhandlas det kring vilket erbjudandet som alla klubbens medlemmar ska få av Trummenäs Padelcenter. Detta kommer att presenteras senare. Öppnandet av banorna är planerad till månadsskiftet mars/april 2020. Nedan ser ni bild av banornas planerade placering.

På mötet valdes styrelse för kommande året. Ordförande Mats Johansson omvaldes tillsammans med Åse Hamn, Stefan Malmström, Eva Axelsson och Maria Nilsson i styrelsen. Mats Ågren nyvaldes som ledamot och Elisabeth Möller nyvaldes som suppleant i styrelsen. Kvar till nästa årsmöte finns Mats Fransson och Christina Svensson. Niclas Grimskär avtackades efter sina år i styrelsen.

Rolf Noresson omvaldes som revisor medan Olle Karlsson nyvaldes till samma post.

Klubbchef Jan-Erik Andersson och Headgreenkeeper Hampus Carlsson presenterade planerna för banan under vinter 19/20. Allt för banan ska kunna få chansen att ha en högre kvalitet under kommande säsong.

Protokoll från mötet kommer i sin helhet att finnas inom kort under klubbens medlemssidor.