Snart dags för säsongsöppning i shopen!

Den 22 mars är det äntligen dags för oss att slå upp dörrarna till shopen!

Även om vi fortfarande spelar på vintergreener och vädret inte tillåter säsongen att riktigt ta fart, så öppnar vi shopen lite tidigare. Detta för att ni skall kunna kika på vårens spännande nyheter och kanske införskaffa det ni behöver för att vara rätt rustade inför en lång och härlig golfsommar. Och det är inte utan att säsongsöppningen känns lite extra spännande i år, då den drivs delvis i ny regi. 

Björn är så klart den trygga ryggraden i shopen och kommer precis som tidigare vara fullt fokuserad på att se till att ni medlemmar och gäster utvecklar sin golf och gör det med rätt utrustning. Han har lektioner för både enskilda och i grupp och hjälper - via det vi kallar "Custom Fitting" - till att säkerställa att just Du spelar med de allra bästa klubbor just efter Dina förutsättningar. 

Ny i shopen är jag; Eleonor, norrlänningen som jobbat som säljare i många år och som ser så mycket fram emot att hjälpa er att hitta de rätta skorna och kläderna för ert spel och er fritid. Förutom att jag hjälper er i shopen, är det också mig ni kontaktar när ni vill boka starttid, planera gruppbokningar, event, sponsring och liknande.

I samband med att vi öppnar, släpper vi också shopens nya hemsida. Under fliken "Shop" på www.trummenasgk.se kommer ni att hitta allt som har med shopen att göra, samt vilka träningsmöjligheter som Björn erbjuder.

 

Så markera fredagen den 22 mars i er kalender. Klockan 08:00 öppnar Golfstore shopen på Trummenäs GK för säsongen!

 

Mycket varmt välkomna! 

 

Björn & Eleonor

 

Kommentarer