SHOPEN HÅLLER ÖPPET UNDER ADVENTSHELGERNA

Ja ni, i år kan vi nog inte räkna med det traditionella Tomtebesöket där den rödklädda mannen med det vita skägget går från hus till hus och delar ut sina klappar. Det blir helt klart en annorlunda jul i år och vi får nog finna oss i att dela ut våra klappar själva. 

Men vi hjälper er! I rådande tider med Corona och medföljande restriktioner vill ändå shopen hålla öppet för er under adventshelgerna. Allt för att kunna hjälpa er med julklapparna till familjen.

Vi håller öppet varje lördag och söndag mellan kl. 10:00 - 14:00 med start nu på lördag den 28 november. För att minimera eventuell smittorisk kommer vi att hålla ett begränsat antal om 4 kunder i shopen samtidigt. 

Boka din egen tid

Vill du inte besöka oss under dessa öppettider går det alldeles utmärkt att boka din egen tid istället. Maila till oss på shop@trummenasgk.se eller ring oss på 0455-360505 så hittar vi en tid inom kort för bara dig/er. 

 

Vi levererar hem till Er dörr

Vet du kanske redan nu vad du önskar från shopen eller har hittat din favoritartikel på Golfstore.se, så hör av dig till oss på ovan nummer, så kör vi hem det till dig och lämnar det vid dörren. Betalningen sköter vi enkelt via Swish. 

 

Låt oss i julhandeln vara rädda om varandra, hålla avstånd och absolut stanna hemma om vi känner minsta lilla förkylningsliknande symtom.

 

Varmt välkomna till oss under advent!

 

Eleonor & Björn

Kommentarer