Vilken fantastiskt vecka!

Den årliga Trummenäsveckan är över och det är med stolthet vi som klubb kan summera den.

Det är söndag idag, regnet strilar utanför fönstret på klubbhuset och det råder ett stilla lugn över hela Trummenäs. Kontrasten är väldigt stor när man jämför med gårdagen och alla andra tidigare dagar denna veckan, då klubben vaknat senast klockan 07:00 varje dag och det sedan varit full fart ända till sen kväll. Det har varit gäster och medlemmar överallt som hälsat, tjoat, skrattat och fyllt klubben med så mycket liv och energi. Vilken fantastisk vecka vi har haft!

Det är med stolthet vi som klubb sammanfattar den.

• Banan har - tack vare banteamet - varit i väldigt fint skick och vädergudarna som vi alla vet är omöjliga att påverka har varit på riktigt bra humör.
  • Förra året var det totalt 1 292 spelare på banan under Trummenäsveckan. Vi trodde nog att det var rekord. Men nu när vi summerar veckan kan vi konstatera att det varit ännu större deltagarantal i år. Totalt 1 380 spelare har äntrat banan och vår klubbchef Jan-Erik har räknat ut att det slagits totalt 110 402 golfslag. WOW!
  • Då vi brukar säga att vi gått ca 1 mil varje runda, kan vi också konstatera att vi tillsammans gått runt 1 400 mil. Det är nästan hela vägen från Trummenäs Golfklubb ner till Kapstaden om vi skulle slå ut det på en sträcka. Vilken insats!

Vi kan också återigen konstatera att golfen är en sport för alla åldrar. Yngsta tävlande i veckan är bara 10 år och den äldste 87 år. Det är inte många andra idrotter som kan stoltsera med det breda åldersspannet.

Alla vi som jobbar på klubben vill passa på att tacka samtliga som på något sätt, oavsett i vilken roll eller som sponsor, gäst eller spelare, bidragit till denna fantastiska vecka. Vilken glädje och energi ni spridit!

Det är tillsammans vi gjort Trummenäsveckan till succé!

Stort tack till alla!