Trummenäsveckan blev en succé - i år igen!

Lugnet har lagt sig på banan och plötsligt finns det lediga starttider igen. Trummenäsveckan är över för i år. Känns lite sorgligt, för det är ju så otroligt roligt när vi är mitt i den, men det är också fantastiskt roligt att kunna konstatera att veckan blev en succé - i år igen. Tisdagens scramble var definitivt ett rekord som går till vår historiebok. Vi var 32 fler spelare till start i den tävlingen i år än 2017 och det högsta antalet startande någonsin. En av de absolut största tävlingarna i Sverige när det kommer till antalet startande på en och samma dag.

Vi vill rikta ett innerligt tack till alla våra sponsorer som så generöst bidragit med sitt engagemang, gåvor vid start och fantastiska prisbord under veckan. TACK!

En sådan här vecka går inte att genomföra utan att man tillsammans hjälps åt och vilket engagemang som visats under veckan!

Ett stort tack till Head Greenkeeper Joel och hans team som trots den extrema torkan lyckades hålla banan i sådant fint skick. Gästande spelare från andra banor har varit riktigt imponerade. Tack också till alla inblandade i Tävlingskommittén, Shopen, Kansliet och Restaurangen som sett till att allt flutit på så otroligt bra under veckan. 

Och ett extra stort tack till alla Ni medlemmar som ställt upp som starters, hållit koll på tempot ute på banan, registrerat scorer och på andra sätt bidragit till en så lyckad tävlingsvecka och till den härliga stämningen man smittats av så fort man kommit ut till klubben. Ni är fantastiska! 

Och slutligen får vi rikta blickarna uppåt och tacka vädergudarna för spel i nästan konstant solsken och 25-30 graders värme. De stunder vi behövde använda paraplyerna för regn har varit ytterst få och sällan har väl paraplyerna istället nyttjats så flitigt som solskydd. 

 

Så, hur många var det egentligen som spelade under Trummenäsveckan i år då?

Jo, se här:

Tävling/Sponsorer Antal lag Antal spelare
GolfStore/Trydes Mat  - Greensome 85 170
Wellness Studio - Greensome 73 146
Råbergs Bil - Scramble 90 360
Stena Line - Singeltävling   125
Hoglands - Bästboll 112 224
Restauranggolfen  - Irish Greensome 97 194
Lydinge Resort  - 6+6+6 88 176
TOTALT: 545 1 395

Vi kan också stolt konstatera att vi haft mer än 385 startande gäster från andra klubbar hos oss under veckan. 

 

Tack återigen till alla inblandade för en mycket lyckad Trummenäsvecka!

 

 

Kommentarer