Nu är medlemsscramblen 2019 avgjord

Det var totalt 75 entusiastiska spelare fördelade i 25 olika lag som gav sig ut i en kanonstart klockan 8:00 på morgonen i årets upplaga av Trummenäs GK´s Medlemsscramble. Efter en kort information av tävlingsledare Axel Lundqvist spred ekipagen snabbt ut sig på banan, redo att ta sig an 18 hål. 

Och det gick snabbt där ute. Redan 3½ timme efter start lämnade det första laget in sitt scorekort. 

Men vilka vann då?

Jo, det gjorde trion på bilden till höger; Börje Ulwebäck, Marie Fahlström och Peter Haglund. 

Med totalt 8 birdies kom de in med det fina resultatet av 51 poäng. Lagen är ju ihoplottade och många av spelarna har aldrig spelat tillsammans tidigare, vilket gör det lite extra spännande.  Peter och Börje är ju välkända spelare på klubben sedan många år och båda har singelhandicap, medan Marie däremot är ganska ny i spelet. Och det var en mycket nöjd tjej som kom in efter rundan.

- Det krävdes ju lite övertalning från mina golfande vänner för att jag skulle ställa upp på det här, men det har varit så fantastiskt roligt! Och så har jag ju haft den fina förmånen att få spela med så otroligt duktiga killar i bollen. 

 

Ett stort grattis till lag Fahlström/Haglund/Ulwebäck!

 

Tvåa och med bara en poäng efter vinnarna kom lag Anita Fransson, Ulf Petersson och Stefan Petersson.

Trea på 49 poäng blev lag Felicia Cederholm, Inge Boman och Torsten Hansson.

Vinsten i sidotävlingen "Närmast Hål" gick till lag Gertrud Eklund, Arne Cahm, Uno Bergstrand. 

 

Vill ni se hela resultatlistan kan ni antingen göra det på  http://www.trummenasgk.se/se/tavlingar/tavlingshistorik eller på Min Golf

 

 

 

Kommentarer