Trummenäs GK söker ny krögare

Är du den vi söker?

Trummenäs är ett av Karlskrona kommuns mest expansiva områden. Här finns det ca 1000 åretruntboende och ytterligare ca 350 sommarstugor och det fortsätter byggas och planeras för ytterligare bostäder.

Här ligger Trummenäs Golfklubb som besöks årligen av ca 30 000 personer. 300 meter från klubben ligger en fyrstjärnig camping med 130 platser som under 2018 besöktes av ca 14 000 gäster. Intill campingen finns Trummenäs populära badplats och båthamn.

Golfklubben är inne i en spännande utveckling. Styrelsen har tillsammans med sina medlemmar börjat med ett stort utvecklings- och visionsarbete som ska ta golfklubben mot nya mål.

En viktig del av klubben är restaurang- och caféverksamheten. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva krogen som en integrerad del i golfklubben och en attraktiv besökspunkt för alla besökare och boende på Trummenäs.

Är du intresserad av att veta mer och berätta om din affärsidé så kontakta ordförande Mats Johansson tel 0708-67 13 00 eller klubbchef Jan-Erik Andersson tel 0730-55 87 25