Damkommittén

Välkommen alla damer till Trummenäs GK!

Här presenteras vad vi i Damkommittén gör för att alla damer på Trummenäs Golfklubb skall trivas och känna sig som en del i vår härliga gemenskap. Hos oss är alla damer varmt välkomna och vi mottager tacksamt alla idéer för saker ni skulle vilja hitta på i klubben.

Vi är för närvarande 5 damer i damkommittén och vårt arbete innebär bland annat att arbeta för att tillvarata och utveckla alla er damers intresse i klubben. Vi vill också erbjuda sällskapsspel, tävlingar och trivselaktiviteter i syfte att öka sammanhållningen och skapa en atmosfär som är inbjudande för både befintliga och alla nya dammedlemmar på klubben.

Tillsammans ska vi verka för att alla golfdamer, ny eller gammal i klubben och med högt eller lågt handicap, kan komma ut och spela golf under trivsamma former.

Ja, det är så klart roligt att tävla i golf, men hos oss är gemenskapen och glädjen för sporten det som är viktigast. Golf är ju en så fantastisk sport!

Vi i damkommittén skall tillsammans:

• Arrangera damtävlingar
  • Arrangera månadsavslutningar
  • Arrangera säsongsuppstart (vårträff)
  • Arrangera höstavslutning
  • Arrangera ”Hemlig resa”
  • Presentera damgolfen för nya medlemmar
  • Ordna ”faddersystem” för spel tillsammans med nya medlemmar
  • Bidra till ökad regelkunskap
  • Arbeta för att fler damer vill engagera sig i klubbens arbete
  • Arbeta för att få fler damer att delta i dam- och klubbtävlingar

Vill du veta mer om vad vi gör eller kanske till och med vara med i damkommittén, tveka inte att kontakta damkommitténs ordförande Margaretha Sparre på 0709 - 20 93 10 eller via e-mail: margarethasparre@hotmail.com