Senior

Seniorledningen är de som försöker att serva alla de medlemmarna som känner att livet inte börjar förrän man kommit upp i lite mogen ålder. Det är då man har möjligheter till att röra på sig lite som man vill och det är då kroppen fordrar lite motion. Vad är lämpligare då än att spela golf?

Vår Tisdagsgolf är en uppskattad tilldragelse och det kommer mellan 50-70 st. per gång, tävlar om priser för dagen och om de slutgiltiga efter varje period.

Förutom att bara slita på banan och utnyttja vår anläggning, så är det flera stycken som om onsdagsförmiddagen, försöker att bidra med arbetsinsatser till klubbens fromma. Finnes plats för flera. Vår arbetstid är 9.00 till 12.00 därefter kaffe med fralla.

Information Jan 10283, 0705143034