Golfvärd - en viktig insats för klubbens gäster och medlemmar

Från och med lördagen den 30 maj möter våra medlemmar och gäster en golfvärd när de spelar hos oss på helgerna. Som Golfvärd hälsar du alla spelare välkomna och ser till att de har den information de känner att de behöver inför sin runda på banan.

Att vara golfvärd är att göra en riktigt viktig insats för klubben, då ett välkomnande möte och tydlig information alltid är lika uppskattat.
Vill du som medlem på Trummenäs Golfklubb hjälpa till och vara golfvärd en dag? Det blir en riktigt rolig förmiddag med många trevliga möten.

Ni finns här på banan mellan 08:30 - 12:00 lördag eller söndag och jobbar tillsammans 2 och 2.

Som tack för Din insats bjuds du på kaffe och fralla i restaurangen den här dagen och när säsongen för golfvärdarna är slut kommer det att genomföras en utlottning bland dem som ställt upp under året där fina priser utlovas.

I nedan kalender ser ni vilka dagar som behöver golfvärd i sommar. Anmäler Dig gör du genom att fylla i dina uppgifter längst ner. Observera att det behövs 2 värdar per tillfälle, så även om det står ett namn nedan, behöver det stå 2 namn per dag för att det skall vara en fulltecknad dag.

Eventuella frågor besvaras av Eva Axelsson som ni når på e-mail eva.axelsson@karlskrona.se

Veckonummer:  Lördag 8:30 - 12:00  Söndag 8:30 - 12:00
Vecka 22, 30-31 maj  Ewa & Mats Carlsson  Åsa Johansson & Mats Resebo
Vecka 23, 6-7 juni  Susanne Brorsson & Dick Nilsson  Kjell Edelmalm & Kurt Olsson
Vecka 24, 13-14 juni Tävlingsdag - ingen golfvärd  Anders Persson & Lotta Johansson
Vecka 25, 20-21 juni
Vecka 26, 27-28 juni  Eva & Björn Axelsson
Vecka 27, 4-5 juli  Kicki Söder & Leif Olsson
Vecka 28, 11-12 juli   Tävlingsdag Trummenäsveckan-ingen golfvärd
Vecka 29, 18-19 juli Tävlingsdag Trummenäsveckan-ingen golfvärd
Vecka 30, 25-26 juli
Vecka 31, 1-2 aug
Vecka 32, 8-9 aug
Vecka 33, 15-16 aug  Tävlingsdag - ingen golfvärd

Vill du anmäla dig till fler datum fyller du bara i enkäten och sänder den ytterligare en gång.

Stort tack!