Medlemsformer

Vi erbjuder medlemskap på olika nivåer med förhoppning om att något skall passa just dig.

Oavsett om du vill elitsatsa på din golfkarriär eller sällskapsspela med dina golfvänner så är golf något du gör för att ha kul och därför vill vi att ditt medlemskap skall passa just dig. Vi erbjuder olika medlemsformer både på den variationsrika 18-hålsbanan och den utmanande korthålsbanan.  Dessutom kan vi sedan 2019 också erbjuda Footgolf. Mer om vad som ingår i våra olika medlemsformer kan du läsa nedan.

Utöver detta, har du även tillgång till vår stora rymliga driving range med högklassiga bollar, ett klubbhus med en restaurang, en av Sveriges bästa Golfshopar samt personal som alltid är trevlig och serviceminded – vi är här för din skull!

Hur blir jag medlem i Trummenäs GK?

För junior och studerande senior krävs ingen spelrätt. Medlemsansökan enligt nedan.

För senior krävs spelrätt och årsavgift. Spelrätten skaffar du genom att köpa en spelrätt av någon kompis som är medlem, på klubbens annonssida för spelrätter eller via klubbens kansli. Enligt nuvarande stadgar får det finnas 1280 spelrätter. Överlåtelsehandlingar hittar du på länken nedan. Vid ditt inträde i klubben erhåller du en spelrätt.

Länk till köp & sälj spelrätter

För nybörjare som går Grönt-Kort utbildning finns specialerbjudande om du efter avslutad utbildning skaffar spelrätt. Se mer under "Träna/ Gröna kortet".

MEDLEMSAVGIFTER 2019

Knattar t.o.m 12 år 0 kr
Juniorer 13 - 14 år 1 000 kr
Juniorer 15 - 18 år 1 900 kr
Juniorer 19 - 21 år 2 200 kr
Heltidsstuderande seniorer 22 - 29 år 2 800 kr (studentintyg krävs)
Senior med spelavgift 5 500 kr
Vardagsmedlem  4 300 kr
Årsavgift medlem 400 kr
Passiv medlem 1 000 kr 2 fria rundor ingår

Familjepaket
: 2 fullvärdiga seniorer + juniorer betalar max 13 000 kr/år. (Årsavgift tillkommer för seniorer).

För uppdelning av betalning rekommenderas golfkortet "More Golf" .

Klicka på länken nedan och fyll i ansökan, maila eller kom in med den till oss.

Förmån som medlem i Trummenäs GK:

Du som är fullvärdig medlem i Trummenäs Golfklubb har under säsongen möjlighet att bjuda in gäst till banan för en reducerad greenfee om 320 kronor. Varje fullvärdig medlem har 5 tillfällen per år för detta.