Knatte- & Juniorträning

ÄR DU MELLAN 4 - 21 ÅR OCH INTRESSERAD AV ATT BÖRJA SPELA GOLF?

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ TRUMMENÄS GK!

PÅ LÅNGFREDAG DEN 10/4 INBJUDS DU HÄRMED TILL EN TESTDAG HOS OSS DÄR DU FÅR MÖJLIGHET ATT PROVA PÅ BÅDE GOLF OCH FOOTGOLF

- HELT GRATIS!

Det kommer att finnas tränare på drivingrangen som visar hur man slår golfslag och det kommer att finnas funktionärer från Trummenäs GK som informerar om vår verksamhet och svarar på eventuella frågor ni har. Det här blir en riktigt rolig förmiddag på påsklovet!

Och du - ta med mamma, pappa, syskon, mormor, farfar eller vem som helst som du också tycker borde testa på golf och footgolf. Alla är välkomna!

Så missa inte;

LÅNGFREDAG 10 APRIL, KL. 10.00 - 12.00

Välkommen som Knatte eller Junior i Trummenäs Golfklubb!

Här nedan presenteras flera olika alternativ till träning för dig som är mellan 4-15 år. Knattar (4-10 år) och juniorer (11 - 15 år) tränar i grupp medan Team Trummenäs också har singellektioner inkluderade i sitt träningspaket.

I de här grupperna bjuds på träning enligt "Balance Golf" via en strategi att ta dig från yngsta knatte till fullfjädrad tävlingsspelare. Vi tränar de olika golfslagen, regler för banan och utbildning kring utrustning - men framför allt har vi fantastiskt roligt ihop!

Är du intresserad av att bli en i gänget?

Kontakta vår tränare Björn Hansson på e-mail: pro@trummenasgk.se eller på telefon 0708-121791.

Vi ser fram emot att välkomna just Dig till oss på Trummenäs GK!

Golfkul Miniknattar ( 4-6 år)

Målet är att knattarna ska lära känna och agera i en golfmiljö. Inriktningen är att ha kul tillsammans och att fungera i grupp samtidigt som man tränar golf. Vi fokuserar på övningar som leder till en bra golfutveckling och känsla för klubba och slag. Vi tillämpar övningar inom Balance Golf konceptet och spel på 30-/50-/100-banan.

Träning:  Söndagar kl. 14:00 - 15:00

Pris:       700 kronor/säsong

Knattar (7-10 år)

Knattarna tränar alla delar av spelet på ett lekfullt sätt. Vi skapar utmaningar för knattarna och tränar också en hel del teknik.

Träning:  Torsdagar 17:00 - 19:00

Pris:        1200 kronor/säsong

Yngre Juniorer ( 11 - 15 år)

Junioren tränar och tävlar på Blekingetouren eller bara för att det är kul. Yngre juniorerna fokuserar träningen på olika typer av utmaningar, tester, spelövningar och teknikträning med tränare.

Träning:  Onsdagar 17:00 - 19:00

Pris:       1200 kronor/säsong

Team Trummenäs: Gruppträning + Singellektioner

Pris:       1700 kronor/säsong

Spel på korthålsbanan

För de juniorer som deltar i träning och har betalt träningsavgift är spel på korthålsbanan avgiftsfritt. Efter betald träningsavgift erhålles speciell bag-bricka för korthålsbanan.

Medlemsavgifter och greenfee

För medlemsavgifter och greenfee se klubbens hemsida. OBS! Upp till 12 år gäller fri medlemsavgift. Dock måste man fylla i medlemsansökan.