Custom-Fitting eller personlig utprovning av klubbor

Varför tycker jag att du ska göra en Custom Fitting när det är dags att skaffa nya klubbor ?

Vi är alla olika byggda och ingen kropp är den andra lik. Vi har därför helt olika kroppsliga förutsättningar när vi ska spela golf. Det är därför ganska självklart att vi alla behöver spela med den utrustning som passar just vår kropp och sving bäst för att lyckosamt kunna utvecklas i vårt golfspel.

Efter mer än 30 års erfarenhet med Custom Fitting - personlig utprovning av klubbor - så kan jag säga att mina kunders upplevelse är att de känner sig trygga med att de får rätt utrustning enligt deras egna förutsättningar. Det visar sig också ganska snabbt genom en bättre bollträff, vilket i sin tur ger dem både ökad säkerhet och bättre längd.

För mig är det oerhört viktigt att det ska vara en positiv upplevelse att genomföra en Custom Fitting hos oss på Trummenäs GK och att du som kund känner att valet av utrustning är noga utvalt just för dig.

En Custom Fitting är helt gratis om du väljer att köpa den utvalda utrustningen i Trummenäs Golfshop. Är du intresserad, tveka inte att slå mig en signal på 0708-121791.

/Björn