Trummenäs GK söker ny krögare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Mitt i världsarvsstaden Karlskronas skärgård ligger Trummenäs Golfklubb. Med havsutsikt från samtliga hål är anläggningen en riktig pärla längs Blekinges kustremsa. Förutom en 18-hålsbana driver klubben en 9-håls korthålsbana. Klubben har ca 1 200 medlemmar. Vi har ca 25 000 bokade golfrundor varje säsong. Trummenäs är ett starkt växande område i Karlskrona kommun. I en radie inom 3 kilometer bor det året runt drygt 2 500 hushåll och därtill flera hundra sommarbostäder. Några hundra meter ifrån restaurangen finns en av kommunens mest populära campingar, som inte har egen restaurang. Kommunen planerar för ytterligare ca 800 småhus och ca 400 lägenheter i och kring Trummenäs. Klubben har även en konferenslokal för uthyrning.

Vill du driva golfrestaurang i en fantastisk miljö med ett stort upptagningsområde för gäster, utöver golfare, är du välkommen att kontakta oss. Vi söker en krögare, som vill satsa på kvalitet och service i en golfrestaurang som samtidigt kan fungera som kvarterskrog som kan erbjuda en mötesplats för både golfare och icke golfare. För att lyckas är vi övertygade om att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap. Du ska driva restaurangen i egen regi och kunna erbjuda en attraktiv meny till marknadsmässiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett positivt sätt.

Öppettiderna följer årstiderna med störst fokus på april-september, då golfsäsongen är som mest intensiv. Vi ser gärna en flexibilitet där du sätter gästens behov och önskemål främst. Krögaren disponerar restaurangen hela året och lokalerna kan användas för exempelvis catering, privata fester och andra arrangemang under hela året.

Klubben är öppen för nya lösningar vad gäller att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar och kommer att erbjudas förmånliga villkor.

Restaurangen är modernt utrustad och har plats för ca 100-talet gäster. I direkt anslutning till lokalerna finns en terrass för uteservering.

Verksamheten bör vara igång mitten av april 2022, då golfbanan öppnar för säsongen. Förmånliga villkor erbjuds.

E-post: restaurang@trummenasgk.se