Trummenäs Golfklubb söker Golftränare

Trummenäs GK söker nu en PGA tränare

Mitt i världsarvsstaden Karlskronas skärgård ligger Trummenäs Golfklubb. Med havsutsikt från samtliga hål är anläggningen en riktig pärla längs Blekinges kustremsa. Trummenäs är Karlskronas mest expansiva område med stor nybyggnation runt golfbanan och området kommer att fortsätta växa under flera år framåt.

Klubben bildades 1989 och erbjuder en 18-hålsbana, en 9-håls korthålsbana, en stor drivingrange, närspelsområde, Trackmanstudio och simulatorgolf. Klubben har idag ca 1 250 medlemmar varav 170 juniorer. Årligen spelas det ca 25 – 30 000 rundor varav ca 5 000 är gästrundor. Klubben är i en positiv utvecklingsfas med satsningar på banan och tar över shop/reception i egen regi 2024. Vi söker dig/er som vill vara med på Trummenäs fortsatta resa.

Trummenäs GK söker nu en PGA tränare som vill bedriva en högkvalitativ verksamheten, antingen som anställd eller i egen regi. Vi erbjuder svingstudio med hög teknisk utrustning, stor range, övningsgreener samt ett stort träningsområde. Rollen formas tillsammans med klubbchefen och träningen ska bedrivas enligt Trummenäs GKs policy samt innehålla juniorträning.

  • Vi söker dig som:
    Har genomgått PGAs högre tränarutbildning
  • Är en driven, kreativ och ambitiös person som känner stor lust att utveckla träningsverksamheten på Trummenäs GK med hjälp av modern teknik
  • Vill bidra till en attraktiv golfanläggning för medlemmar och gäster
  • Vill erbjuda ett brett instruktions/lektionsutbud till medlemmar och gäster
  • Aktivt bidrar till utvecklingen av junior- och elitkommittén och deltar i deras arbete
  • Aktivt bidrar till rekrytering av medlemmar samt god medlemsvård

Exakt hur upplägget kommer att se ut diskuterar vi gärna med dig som visar intresse för att jobba på Trummenäs GK.

Tillträde våren 2024.

Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Ansökan/intresseanmälan skickas till klubbchef@trummenasgk.se

För mer information kontakta Klubbchef Martin Johannisson
klubbchef@trummenasgk.se alt 0455 – 360507