Klubben

Trummenäs Golfklubb - klubben där du som gäst och medlem erbjuds så mycket mer än golf på en fantastisk bana. Kom till oss om du söker aktiviteter för stora och små, närheten till vatten, en vind som utmanar och omtanke om var gäst och medlem.

Trummenäs Golfklubb ligger i Blekinges östra skärgård och utmanar golfaren med sina roliga greenområden och den ständigt närvarande vinden. Här känner golfaren närheten till havet under hela rundan och kan njuta av solens strålar när de stillsamt speglar sig i vattnet.

Klubben har fyllt 30 år och har idag nästan 1200 medlemmar. Då golfklubben ligger i ett ytterst exploativt område blir den ett naturligt nav i ett geografiskt område som är i konstant utveckling. Trummenäs udde som tidigare var ett stort sommarstugeområde har idag utvecklats till ett mycket attraktivt område för nybyggnation och bara de senaste åren har här tillkommit över 85 stycken nya villor.

På Trummenäs GK erbjuds därför inte bara golf över en fantastisk 18-hålsbana utan klubben erbjuder även flertalet aktiviteter för den som inte är golfare. Här kan du nämligen spela både Footgolf över 18 hål och Padel utomhus på 3 banor.

På klubben finns en restaurang, Östmans Taverna, som är öppen från morgon till kväll och erbjuder en blandad meny för alla smaker.

Är du företagare och söker lokal för ert nästa möte? Trummenäs GK har ett fullt utrustat konferensrum för 35 personer och kan tillsammans med restaurangen erbjuda er full service under er mötesdag.

Välkommen till oss på Trummenäs GK - det är här det händer!

På Trummenäs Golfklubb finns självklart en hjärtstartare. Den hänger i foajén till restaurangen och är åtkomlig mellan klockan 06.00 - 22.00.

Vid behov av hjärtstartaren ute på anläggningen, vänligen ring receptionen på tel: 0455-360505 för snabb hjälp.