Träna

På Trummenäs GK har du fantastiska träningsmöjligheter, allt för att utveckla din golf.

Bra golf är roligare golf!

Välkommen att träna hos oss på Trummenäs GK!

Hos oss på Trummenäs GK erbjuder vi högklassig golfinstruktion för alla golfare. Oavsett om du är ny i golfen eller har spelat under många år. Hos oss får du hjälp och inspiration att ta golfen till nästa nivå. Du kan välja att träna i grupp eller genom privatlektioner.

Privat

Vill du utveckla din golf individuellt. Här hittar du vårt utbud för individuellt träning.

Vi har flera olika alternativ för dig som önskar att träna i grupp.

Friskvård

Golf är friskvård och vi har flera friskvårdpaket som du hittar mer info om här.

Coaching

Utveckla din golf på banan,  vår golfutvecklare ger dig de bästa tipsen på banan.

Nybörjare

På Trummenäs får du fina förutsättningar att utvecklas som ny golfare.

Balance Golf

Vad är Balance Golf?

Från nybörjare till Tour-Elit

Vår målsättning är att jobba efter Dina förutsättningar och att ta tillvara på Dina styrkor när vi tillsammans utvecklar Din golf.

Vår anläggning har fina träningsmöjligheter vilket ger bra förutsättningar att utveckla de slag som du önskar och göra det så spellikt som möjligt.

Med engagemang, kompetens och lång erfarenhet av träning och coachning på olika nivåer kan vi erbjuda de allra bästa möjligheterna till golfträning och utveckling oavsett vilken nivå du befinner dig på! Det spelar ingen roll om du är golfre sedan och vill förbättra det där lilla extra slaget för att t. ex. slå kompisen, eller om du aldrig ens har svingat en golfklubba innan. Vi kan hjälpa dig!

Med erfarenhet med allt från nybörjarverksamhet och knatteträning till spel och coachning kan vår tränare Björn hjälpa dig med precis den nivå av träning just du är ute efter.

Tips för att göra din lektion så bra som möjligt:

Kom i tid och värm upp innan lektionen så slipper vi ta tid till det när lektionen startar.

Är det din första lektion? Då avsätter vi gärna 5 min av lektionen till att lyssna vad du har för mål med din träning. Det hjälper oss att göra din träning så meningsfull som möjligt.

Kom förberedd, gärna med ett avgränsat område eller frågeställning som du vill ha svar på. Då blir lektionen mer konkret för din del och behöver inte bli så spretig.