Trummenäs GK en aktiv klubb med aktiviteter för medlemmar och gäster.

Medlemssidor

Styrelsens protokoll och andra dokument publiceras på våra medlemssidor.

Damkommittén

Damkommittén verkar för att alla damer på klubben skall trivas och känna sig som en del i vår gemenskap. Hos oss är alla damer varmt välkomna och vi tar tacksamt emot dina idéer på saker du skulle vilja hitta på i klubben.

Seniorkommittén

Seniorkommittén servar alla medlemmar som känner att livet inte börjar förrän man kommit upp i lite mer mogen ålder. Då du har tid och möjlighet att ta hand om dig – vad är lämpligare än att spela golf?

Elit- och juniorkommittén

Vi strävar efter en aktiv och levande juniorvekrsamhet där du som junior oavsett nivå ska kunna utvecklas efter dina förutsättningar. Genom våra generösa träningsytor och vår korthålsbana finns goda möjligheter till bra träning.

Blekinge Golfförbund

Trummenäs GK är en del av Blekinge Golfförbund. Tillsammans med övriga klubbar i Blekinge arrangeras seriespel för olika åldrar samt en Blekinge Tour för juniorer, damer och herrar.

GREENFEESAMARBETEN

Som medlem i Trummenäs GK har du rabatterad greenfee på klubbar som vi har samarbetsavtal med.

Få de senaste nyheterna och erbjudandena direkt hem via e-post.
Skriv in din adress nedan, du kan när som helst avbryta din prenumeration.