Trummenäs GK är en klubb med blandade aktiviteter för gäster och medlemmar

PADEL

Som medlem i Trummenäs GK har du möjlighet att spela 2 timmar fritt per år, dock inte under veckorna 26-31.

PADEL

Trummenäs restaurang

Varmt välkommen till Trummenäs restaurang. Från den 1 juni har vi öppet alla dagar från kl 9 till sent. Menyn kommer att bestå av kött- och fiskrätter, pizza, hamburgare och sallader. Ät i restaurangen eller ta med hem. Vi har fullständiga rättigheter.

vår krögare

Ioannis Karantonis som driver Trummenäs restaurang är en känd Karlskronakrögare. Du kanske har gästat hans krogar Café 1344 och Vin&Vänner! Han har också drivit restauranger på andra golfbanor. Restaruangens meny hittar du på Facebook eller här.

Hyra bagskåp

Vi har lediga bagskåp att hyra. Bagskåpen är placerade i huvudbyggnadens källare. Tag med eget lås.

Kontakta kansliet om du är intresserad.

• Litet skåp 500 kr per år
  • Stort skåp 1 000 kr per år

Vi reserverar oss för prisändringar och eventuella felskrivningar.