Klubben

Trummenäs GK ska vara en aktiv klubb där de finns aktiviteter för alla medlemmar.

Damkommittén

Här presenteras vad vi i Damkommittén gör för att alla damer på Trummenäs Golfklubb skall trivas och känna sig som en del i vår härliga gemenskap. Hos oss är alla damer varmt välkomna och vi mottager tacksamt alla idéer för saker ni skulle vilja hitta på i klubben. 

Seniorkommittén

Seniorledningen är de som försöker att serva alla de medlemmarna som känner att livet inte börjar förrän man kommit upp i lite mogen ålder. Det är då man har möjligheter till att röra på sig lite som man vill och det är då kroppen fordrar lite motion. Vad är lämpligare då än att spela golf?

Juniorkommittén

Vi strävar efter en aktiv och levande juniorvekrsamhet där du som junior oavsett nivå ska kunna utvecklas efter dina förutsättningar. Genom våra generösa träningsytor och vår korthålsbana finns goda möjligheter till bra träning.  

Greenfee samarbeten

Som medlem i Trummenäs GK har du rabatterad greenfee på det klubbar som klubben har samarbetsavtal med.  

Volontär på Trummenäs

På Trummenäs finns unika möjligheter för dig som företagare att skapa ett mervärde för ditt företag. Vi kan erbjuda möjlighet till kundvård, företagsdagar, konferenser, möten eller friskvård till dina anställda

Blekinge Golfförbund

Trummenäs GK är en del av Blekinge Golfförbund. Tillsammans med övriga klubbar i Blekinge arrangeras seriespel för olika åldrar samt en Blekinge Tour för Juniorer, Damer och Herrar.

Vision 50/50

På Trummenäs GK är alla välkomna oavsett kön eller ursprung. Under 2020 startade ett viktigt arbete med jämställdhet. Klubben genomgår SGF´s utvecklingsprogram med sikte att bli certifierade i maj 2021. 

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena direkt hem via e-post.
Skriv in din adress nedan, du kan när som helst avbryta din prenumeration.