Juniorträning

Nu kommer snart en ny säsong att dra igång med verksamhet i form av träningar, tävlingar osv.

Juniorträning 2022

Nu kommer snart en ny säsong med verksamhet i form av träningar, tävlingar osv.

Vår målsättning är:

• Att alla blir sedda.
  • Att alla mår bra.
  • Att alla känner gemenskap.
  • Att alla har roligt.
  • Att alla tycker golf blir roligare och roligare.
  • Att alla upplever utveckling.
  • Att alla gläds med varandras framgångar.

Nedan kan ni se de grupper som erbjuds under säsongen 2022.

Miniknattar 4-6 år

För dig mellan 4-6 år som vill ha roligt på golfbanan. Gruppen fungerar som ett insteg i ungdomsverksamheten där vi leker och trivs på golfbanan.

Vi börjar lite smått att lära ut hur man spelar golf och övar koordination och motorik.

Vi vill att barnen ska ha roligt så är det roligaste att kasta golfbollar närmast ett hål mot föräldrarna, så kastar vi golfbollar mot ett hål mot föräldrarna.

Vi skapar en egen miniknattebana vid övningsområdet och låter knattarna namnge hålen. Dessutom har vi en korthålsbanan att vara på.

Dagar för träning: Söndagar kl. 11:00-11:45
Träningsveckor: Vecka 19-25 och vecka 31-36
Pris: 700 kr
Tränare: Juniorer från Team Trummenäs.

Knattar 7-10 år

Gruppen är för dig som vill börja träna lite mer teknik och att gå mot att kunna spela på stora banan. Träningspassen består av stationsträning under 2 timmar vid varje träningstillfälle. Under sommarträningen tränar vi tillsammans den äldre breddgruppen under 3 timmar.

Dagar för träning: Torsdagar kl 17 -19
Träningsveckor: Vecka 16-23 och vecka 34-39
Pris: 1 400 kr

Sommarträning: Onsdagar kl 09 -12
Träningsveckor: 25, 26, 27, 30, 31
Pris: 400 kr

Sommarläger: Vecka 26 (4 dagar måndag-torsdag).
Tränare: Björn Asplund med medhjälpare.

Juniorer 11-21 år

Gruppen är för dig som vill träna och spela golf men inte ännu känner dig redo för att tävla.

Fokus är på att utveckla slag men också på att komma ut och spela på banan. Under sommarträningen tränar vi tillsammans med den äldre breddgruppen under 3 timmar.

Dagar för träning: Onsdagar kl 17 -19
Träningsveckor: Vecka 16-23 och vecka 34-39
Pris: 1 400 kr

Sommarträning: Onsdagar kl  09 – 12
Träningsveckor: 25, 26, 27, 30, 31
Pris: 400 kr

Sommarläger: Vecka 26 (4 dagar måndag-torsdag).
Tränare: Björn Asplund med medhjälpare.

Team Trummenäs Future

För dig mellan 11 år och 21 år som vill träna mycket och som vill tävla. Du får coachning och hjälp i din nyfikenhet i att se hur bra du kan bli. Det är viktigt att du har ett eget driv i att vilja bli bättre och att du älskar att spela golf.

Du kommer även få möjlighet att få delta i Blekinge Golfförbunds olika träningar och läger.

Dina gruppträningar kommer att ligga på lite olika dagar och kommer vid vissa tillfällen att genomföras tillsammans med Team Trummenäs Elit.

Vi vill att din motprestation är att:

• ställa upp som hjälpledare för miniknattarna.
  • Hjälpa till vid de arrangemang som klubben vill att vi i juniorkommittén deltar i.

Pris: 1 900 kr
Tränare: Björn Asplund.

Team Trummenäs Elit

För att vara aktuell för träning i elitgruppen förväntas du att träna och tävla enormt mycket. Du bör ha handicap som är under 12 och som ambition att vilja bli en riktigt bra golfspelare. Du behöver vara bra på att ta eget ansvar och att vilja att träna på ett bra och strukturerat sätt.

Du kommer att få möjlighet att få delta i Blekinge Golfförbunds olika träningar och läger.

Gruppträningarna kommer att ligga på  olika dagar och kommer vid vissa tillfällen att genomföras tillsammans med Team Trummenäs Future.

Vi vill att din motprestation är att:

• ställa upp som hjälpledare för miniknattarna.
  • hjälpa till vid arrangemang som klubben vill att vi i juniorkommittén deltar i.

Pris: 2 100 kr
Tränare: Björn Asplund.

Vi reserverar oss för prisändringar och eventuella felskrivningar.