Vår PRO

Förbättra ditt spel med hjälp av din PGA pro

Björn Asplund

Jag brinner för golfen och speciellt för Trummenäs GK. Mitt mål är att göra golflivet bättre, få fler att hitta glädjen på banan och att ta fram det bästa hos varje golfare.

Jag vet att jag har en expertkunskap och samarbetar med de främsta, PROs såväl som leverantörer och partners.

Jag försöker vara nyfiken, att ha örat mot marken och att hålla koll på trender och nyheter……MEN jag lyssnar väldigt mycket på våra medlemmar och gäster – deras behov och önskemål är viktiga för mig.

Jag anser mig vara ansvarsfull, lojal och värdesätter nära relationer. Medlemmar och gäster ska alltid kunna lita på mig.

Jag delar med mig av min kunskap och försöker alltid bjuda på det där lilla extra- det kan vara en tjänst, en spännande insikt eller de bästa råden.

Jag vill förmedla upplevelse och kunskap när medlemmar och gäster möter mig på och utanför Trummenäs GK.

Detta är en beskrivning av hur jag vill vara och hur jag vill uppfattas. För mig är mitt jobb en livsstil, jag har aldrig och kommer aldrig bara ”riva av” en lektion, vare sig det gäller miniknattar, dam-, herrgrupp eller elitspelare. Jag får en kick av att se glädjen i elevers ögon när de lyckas med något som vi har jobbat på tillsammans.

Fakta om Björn

VILKA ÄR DE VIKTIGASTE SAKERNA ATT TÄNKA PÅ NÄR DET SKA GÖRAS EN CUSTOM FITTING?

Det största enskilda behovet som finns hos eleverna är att anpassa klubborna så att vi optimerar träffen i klubbhuvudet. Det andra är att se till att eleverna har jämna steg mellan sina klubbor. Det vi inte ska glömma bort i sammanhanget är att vi kan hjälpa till med såväl boll- som skoutprovning för att maximera ditt spel.