Simulatorn är öppen för bokning

Golfsimulatorn är öppen för bokning

För att boka tid i simulatorn behöver du ladda ner en app som heter Sweetspot, efter det skapar du ett konto och godkänner att ditt golf-id blir kopplat till ditt konto.

Hämta appen direkt till din telefon

Sweetspot QR

Om du vill boka via webben så gör det här: https://book.sweetspot.io/clubs/trummenas-golfklubb/1202/tee-sheet

När du har skapat ett konto kan du gå in i appen och boka spel i vår simulator. När du bokat din tid och betalt (du betalar med kreditkort i appen) får du ett mail med en kod till dörren. Det är en 4-siffrig kod plus # som ska slås in (xxxx#). Lampan och projektorn tänds när du slår in din kod så det du behöver göra är att röra vid dataskärmen så den går igång.

Det finns en lathund i studion som beskriver steg för steg hur du ska gå tillväga om du känner dig osäker.

Vill du träna i simulatorn med vår pro?

Vill du ta en lektion i golfsimulatorn? Boka en lektion med vår pro.

Välkommen på Vinterträning i vår nya Trackmanstudio! – Trummenäs GK (trummenasgk.se)