Träning

Med engagemang, kompetens och lång erfarenhet av träning och coachning på olika nivåer kan vi erbjuda de allra bästa möjligheterna till golfträning och utveckling oavsett vilken nivå du befinner dig på! Det spelar ingen roll om du har hållit på länge med golf och vill förbättra dig det där lilla extra slaget för att t. ex. slå kompisen, eller om du aldrig ens har hållit i en golfklubba innan. Vi kan hjälpa dig! Med erfarenhet med allt från nybörjarverksamhet, knatteträning till spel och coaching så erbjuds ett mycket kompetent tränarteam.

Du kan läsa mer om tränarna genom att klicka in på -våra tränare. Där hittar du också deras kontaktuppgifter.
Bokning sker lättast via shoppen på tel 0455-360574

Tips för att göra din lektion så bra som möjligt:

• Kom i tid och värm upp innan lektionen så slipper vi ta tid till det när lektionen startar.
  • Är det din första lektion? Då avsätter vi gärna 5 min av lektionen till att lyssna vad du har för mål med din träning. Det hjälper oss att göra din träning så meningsfull som möjligt.
  • Kom förberedd, gärna med ett avgränsat område eller frågeställning som du vill ha svar på. Då blir lektionen mer konkret för din del och behöver inte bli så spretig.