Kom och träna hos oss på Trummenäs GK!

Bra golf är roligare golf!
Hos oss på Trummenäs GK erbjuder vi högklassig golfinstruktion för alla golfare. Oavsett om du är ny i golfen eller har spelat under många år. Hos oss får du hjälp och inspiration att ta golfen till nästa nivå. Du kan välja att träna i grupp eller genom privatlektioner.

Från nybörjare till tour-elit
Vår målsättning är att jobba efter Dina förutsättningar och att ta tillvara på Dina styrkor när vi tillsammans utvecklar Din golf.

Vår anläggning har fina träningsmöjligheter vilket ger bra förutsättningar att utveckla de slag som du önskar och göra det så spellikt som möjligt.

Med engagemang, kompetens och lång erfarenhet av träning och coachning på olika nivåer kan vi erbjuda de allra bästa möjligheterna till golfträning och utveckling oavsett vilken nivå du befinner dig på! Det spelar ingen roll om du har hållit på med golf länge och vill förbättra dig det där lilla extra slaget för att t. ex. slå kompisen, eller om du aldrig ens har hållit i en golfklubba innan. Vi kan hjälpa dig! Med erfarenhet med allt från nybörjarverksamhet, knatteträning till spel och coaching så erbjuds ett mycket kompetent tränarteam.

Du kan läsa mer om vår tränare Björn under "Vår Pro". Där hittar du också Björns kontaktuppgifter.
Bokning sker lättast via shoppen på tel 0455-360505.

Tips för att göra din lektion så bra som möjligt:

• Kom i tid och värm upp innan lektionen så slipper vi ta tid till det när lektionen startar.
  • Är det din första lektion? Då avsätter vi gärna 5 min av lektionen till att lyssna vad du har för mål med din träning. Det hjälper oss att göra din träning så meningsfull som möjligt.
  • Kom förberedd, gärna med ett avgränsat område eller frågeställning som du vill ha svar på. Då blir lektionen mer konkret för din del och behöver inte bli så spretig.

VARMT VÄLKOMMEN!