Tävling

Tävlingsverksamheten här på klubben är till för alla! Medlem som gäst är välkommen att delta, i såväl singel- som partävlingar. Klubbtävlingarna spelas vanligtvis på helgerna medan junior-, dam-, senior- och herrgolf spelar sina tävlingar på vardagar. Tävlingskommittén är en grupp bestående av härligt engagerade medlemmar som styr upp det som har med klubbens tävlingsverksamhet att göra, allt från att sätta tävlingsprogrammet, planera golfveckan och skaffa sponsorer till att sköta lottning och scoreinmatning för samtliga tävlingar. Utöver kärngruppen i tävlingskommittén ställer många av våra medlemmar upp som tävlingsledare, starters och liknande roller, något som skapar en fantastisk atmosfär kring varje unikt tävlingsarrangemang.