Junior

Är du mellan 4-21 år och intresserad av att börja spela golf?

Juniorverksamhet 2021

Vi hälsar nu nya och gamla juniorer välkomna tillbaka till Trummenäs GK. Vi är på gång att kicka igång en ny säsong. Vi erbjuder träning i olika åldrar och anpassar grupperna efter erfarenhet och ambitioner.

Har du frågor eller funderingar är du självklart välkommen att höra av dig till oss.

 

 

 

Är du nyfiken och vill testa?

Datum 9/4 mellan 16:00 -18:00 har du chans att komma ner till oss och testa .För att kunna genomföra aktiviteten och anpassa den till rådande rekommendationer från Folk hälsomyndigheten, Region Blekinge och Svenska Golfförbundet så krävs en anmälan senast den 8/4 via mail på pro@trummenasgk.se
Välkomna!

 

Grupper & Träningstider

Här nedan presenteras flera olika alternativ till träning för dig som är mellan 4-15 år. Knattar (4-10 år) och juniorer (11 – 15 år) tränar i grupp medan Team Trummenäs också har singellektioner inkluderade i sitt träningspaket.

I de här grupperna bjuds på träning enligt “Balance Golf” via en strategi att ta dig från yngsta knatte till fullfjädrad tävlingsspelare. Vi tränar de olika golfslagen, regler för banan och utbildning kring utrustning – men framför allt har vi fantastiskt roligt ihop!

Kontakta vår tränare Björn Hansson på e-mail: pro@trummenasgk.se eller på telefon 0708-121791.

Vi ser fram emot att välkomna just Dig till oss på Trummenäs GK! 

Målet är att knattarna ska lära känna och agera i en golfmiljö. Inriktningen är att ha kul tillsammans och att fungera i grupp samtidigt som man tränar golf. Vi fokuserar på övningar som leder till en bra golfutveckling och känsla för klubba och slag. Vi tillämpar övningar inom Balance Golf konceptet och spel på 30-/50-/100-banan. 

Träning: Lördagarkl. 13:00 – 13:45

Startar 24 april 

Pris: 700 kronor/säsong

Knattarna tränar alla delar av spelet på ett lekfullt sätt. Vi skapar utmaningar för knattarna och tränar också en hel del teknik. 

Träning: Torsdagar 17:00 – 19:00

Startar 15 april 

Pris: 1200 kronor/säsong

Junioren tränar och tävlar på Blekingetouren eller bara för att det är kul. Yngre juniorerna fokuserar träningen på olika typer av utmaningar, tester, spelövningar och teknikträning med tränare. 

Träning: Onsdagar 17:00 – 19:00

Startar 14 april 

Pris: 1200 kronor/säsong

 

På Trummenäs GK har vi en korthålsbana som är en fantastisk möjlighet i tidig ålder lära sig vad spelet golf går ut på. Vi tror för att golfupplevelsen och utvecklingen ska bli som bäst är korthålsbanan ett fantastiskt spelplats och det går att variera antal hål och längden på dem.