Börja spela golf

Gröna Kortet-utbildning våren 2021

Är du sugen på att börja spela golf? Tveka inte längre, utan anmäl dig till en Gröna Kortet-utbildning här hos oss på Trummenäs Golfklubb!

Utbildningen innehåller följande moment:

8 timmars praktik fördelade över 2 tillfällen. Vi går igenom alla typer av slag som du behöver ha en viss kunskap om för att kunna spela på banan.
3 timmar teori. Vi går igenom de regler och det golfvett som du behöver känna till för att kunna spela spelet ärligt och säkert.
Gratis spel på vår korthålsbana under utbildningstiden. Du kan även testa Footgolf.
2 st fadderronder på 18-hålsbanan (9 hål per gång).
Web-baserad teoriutbildning ingår.

Pris: 995:-/pers.

Alla som går en Gröna Kort-utbildning på Trummenäs GK erbjuds också ett mycket förmånligt medlemsskap det första året som golfare.

Anmälan sker via e-mail till pro@trummenasgk.se.

_ _ _ _ _

Om du vill gå privat utbildning så går det självklart också bra!

Då bokar vi ett personligt schema just för dig och istället för 8 timmars praktik får du då 8 st 25-minuters lektioner.

Pris: 1 795 kronor

Behöver du hjälp med fadder till dina två fadderronder som skall genomföras i utbildningen? Inga problem, vi löser det!

Slå en signal till Lillan Jonsson på
0723 – 21 44 31 eller prata med Eleonor i shopen 0455-360505, så har du snart en fadder som står redo.

Varmt välkommen till golfen och oss på Trummenäs GK!