GRÖNT KORT KURS 2022

På Trummenäs GK får du fina förutsättningar att utvecklas som ny golfare.

Grönt kort kurs 2023

Vill du ta Grönt Kort under 2023 – så här fungerar det!

Det Gröna Kortet är ditt bevis på att du vet hur man spelar golf på ett säkert sätt och att du kan ta dig runt på en bana med en tillräcklig spelstandard. Under kursen går vi igenom teori och tränar på spelet. När du anmäler dig till en grupp eller privatlektioner får du ett Golf-ID. Det kan du använda för att läsa om golfregler och golfvett. Under utbildningstillfällena kan du låna utrustning i shopen.

I grupp eller individuellt?

Du kan välja att gå vår Gröna Kortet kurs i grupp eller individuellt?

Träningshelg för dig som tränar i grupp:

På Trummenäs GK börjar kursen med en praktisk träningshelg som består av två träningstillfällen lördag och söndag mellan kl 08.30 – 12.30.

Vi börjar med fika och information. Därefter kör vi igång med de praktiska bitarna – olika slag och klubbor. Vi visar hur regler och golfvett fungerar i praktiken.

Fritt spel på 9-håls banan:

Vi erbjuder fritt spel på 9-hålsbanan under en månad från kursstart. Ett bra och roligt sätt att komma igång på redan första dagen.

Fadderronder:

När du har klarat av att spela 9-hålsbanan på 45 slag, eller bättre, är det dags för fadderronderna. En fadderrunda är en golfrunda där du spelar med en mer erfaren spelare. Under fadderrundan möter du golfens villkor samtidigt som du får sällskap av en erfaren golfare som kan vägleda och stödja dig.

Kursen avslutas genom att du spelar två fadderronder som båda skall godkännas av vår Pro Björn Asplund.

Träningstider för gruppträning:
Kurs 6: Datum inte fastställt.

Bli introduktionsmedlem till ett förmånligt pris!

Efter det att du har blivit godkänd erbjuder vi dig att bli fullvärdig medlem till ett förmånligt pris, så kallad introduktionsmedlem. För mer information om pris, se bli medlem. Under säsong erbjuder vi dig olika aktiviteter som du har möjlighet att delta i.

Detta ingår Gröna Kort-kursen: Träningshelg för dig som tränar i grupp: