Gruppträning

Vi har flera olika alternativ för dig som vill träna tillsammans med andra.

damträning

Vill du träna tillsammans med andra damer under vårsäsongen. Nu finns vi ett ypperligt alternativ för detta. Vi träffas varje tisdag i maj och går igenom allt från Putt till Drives under lättsamma och sociala former. Varje träff är 2 timmar och inkluderar kaffe/vätskepaus. 

Alla som deltar på minst 1 pass, blir inbjudna till ett bonuspass bestående av 9-hål spel, där jag flyter mellan bollarna och ger coaching på banan. Vi avslutar detta pass med pizzabuffé i restaurangen. 
Pris för detta bonuspass är 200 kr/person inkl. pizzabuffé, exkl. dryck.

395

kr/person

Draw-skola

En kurs för dig som har tröttnat på din slice!
Under kursen kommer du få alla verktyg som behövs för att byta ut din slice mot en draw för längre och rakare slag.

4-10 deltagare

295

kr/person

Coaching on course

Du slår bra slag på rangen men spelar inte bra på banan. Det går bra när du spelar med din partner och kompis men när du spelar med obekanta eller i en tävling så låser sig spelet och du spelar sämre. Känner du igen dig. Då är denna golfkurs något för dig.

2-3 deltagare

595

kr/person

Ladies Only

Gillar du att träna och umgås med andra kvinnor. Har du högre mål med din golf än vad du presterar, eller vill du bara få en bra genomkörare av hela spelet? Då är Ladies Only den perfekta kursen för dig. Välkommen till en dag med träning, härligt sällskap och god mat.

4-8 deltagare

1200

kr/person inkl lunch

dewiz

DeWiz är en golfklocka som mäter din sving vid samtliga slag. Under kursen kommer vi lära oss att använda alla funktioner på rangen följt av 9-hål spel på banan för att mäta vad som kännetecknar dina bra slag. Kursen syftar till att öka förståelsen för din sving och ger dig verktyg för hur du ska träna framåt för fler bra slag och mer glädje med din golf. Under kursen får du låna en DeWiz av Trummenäs GK.

3-4 deltagare

1050

kr/person inkl lunch

Följ upp

Kursen är för dig som varit med på nybörjarkurs under 2024. Här tränar vi vidare på grunder och spel.

5-10 deltagare

100

kr/person

putta som ett proffs

Lär dig läsa greener med hjälp av att känna lutningen med dina fötter. En enkel och exakt metod som proffs på alla väldens tourer använder för att kunna beräkna hur mycket bollen kommer påverkas av lutningen på green. Vi kommer lära oss mer om greenläsning, bollstart och hastighet. Kort sagt –  det snabbaste sättet att spara slag på banan.

3-6 deltagare

450

kr/person