Våra fantastiska banor

Vi hälsar alla kategorier av golfare välkomna till vår fina anläggning. Med sitt seasideläge har Trummenäs GK bilvit en mycket uppskattad golfbana för gäster från både när och fjärran.

Vi erbjuder golf på två banor, dels en 18-håls park/seasidebana, dels en 9-håls korthålsbana. Havet är synligt från alla hålen på 18-hålsbanan, en bana av hög klass som hela tiden förbättras. Korthålsbanan är tillgänglig enligt Pay and Play, där alla som är intresserade av golf är välkomna oavsett förkunskaper.

Klubbens geografiska läge i skärgården utanför Karlskrona i Blekinge medger golf i stort sett året runt. Skärgårdsmiljön påverkar också banan - sällan regn och ofta sol och vind.

Vi kan erbjuda utmärkta träningsmöjligheter med en vidsträckt drivingrange, grästee, 17 mattor med avstånd till alla mål samt sex under tak. Till detta kommer ett varierat inspelsområde för egna bollar.

Vi kan arrangera kompletta gruppaktiviteter med träning, golftävling, mat i vår restaurang och boende hos någon av våra samarbetspartners. Vänd er till vår klubbchef Patrik Trydefeldt på tel 0455-360505 så syr vi ihop det som passar er.